Ren, Spiridusi, Craciunita, Elf, Craiasa Zapezii, Om de Zapada, pot veni la Petrecerea de Craciun . Petrecerea de Craciun este cel mai asteptat eveniment organizat de companii pentru angajatii sau clientii lor.

Petrecerea de Craciun este evenimentul care uneste echipa si toti din companie se bucura de rezultatele muncii lor de peste an. Daca sunt invitati si clienti la Petrecerea de Craciun a companiei atunci se pot lega prietenii si contracte pe termen lung. Pentru ca obiectivele sa fie indeplinite, noi ne ocupam de fiecare detaliu de organizare iar invitatii nu vor avea nici o grija

Petrecerea de Craciun este un moment special in care angajatii firmei, alaturi de prieteni si familie, isi daruiesc unii altora cadouri si momente memorabile, presarate cu multa distractie. Pentru aceste momente de bucurie intensa, personajele de Craciun sunt prezente cu programe artistice inedite, menite sa interactioneze cu publicul. Rezultatele muncii sunt sarbatorite prin petrecerea de Craciun iar angajatii sunt incurajati sa lege prietenii intre ei, sa socializeze unii cu altii, sa isi cunoasca familiile si sa se simta in largul lor. Unda verde la distratie o dau personajele de Craciun care inveselesc atmosfera si implica invitatii in jocuri interactive, activitati artistice si momente amuzante. Craciunita, spiridusi, elfi, reni, Craiasa Zapezii, Om de Zapada – sunt cateva dintre personajele cu care te poti intalni! Ne ocupam de toate detaliile petrecerii astfel incat invitatii tai vor uita de orice grija.
Tarife:

  • cere oferta

*prețurile nu includ taxe. Tarifele sunt exclusiv pentru Cluj Napoca si includ transportul
Pentru informatii suplimentare:
Spiridusii mosului
Telefon: 0742.422.000
Email: contact@inchiriezmoscraciuncluj.ro

Cere oferta
-