Servicii - Mos Craciun de Inchiriat Cluj

Petrecerea de Craciun reprezinta una dintre cele mai asteptate momente ale anului asa ca organizarea acesteia ar trebui luata in serios, caci invitatii au asteptari tot mai mari in fiecare an. Fie ca esti copil si astepti cu nerabdare un raspuns la scrisoarea ta catre Mos Craciun, esti elev si il omagiezi pe Mos Craciun la serbare, esti adolescent si iti doresti sa il intalnesti pe Mos Craciun autentic pentru a crede iar in momente magice, sau esti un angajat in cautare de distractie, noi avem solutia potrivita pentru dorintele voastre - servicii de inchiriere Mos Craciun Cluj.

Experienta anilor trecuti si listele de dorinte indeplinite cu succes, ne recomanda ca ajutoarele de nadejde ale lui Mos Craciun. Iti aducem in noaptea magica cele mai frumoase programe de divertisment pentru cei mici si mari, personaje de poveste si nu il ultimul rand, pe indragitul Mos Craciun.

Mos Craciun Corporate

Esti in cautarea unui Mos Craciun adevarat si pregatesti o surpriza pentru angajatii firmei ? Fa-le o surpriza ca la carte cu un Mos Craciun din povesti!

Vezi detalii
Mos Craciun din Laponia

Doresti pe Mos Craciun adevarat ? Cel care vorbeste toate limbile copiilor si ii poate intelege pe toti? Aici il gasesti pe Mos Craciun din Laponia, in costumul traditional laponian.

Vezi detalii
Mos Craciun pentru serbare

Mos Craciun nu poate lipsi de la serbarea de Craciun a copiilor de la gradinita sau de la scoala. Mosul cu barba alba si straie rosii este invitatul special, mult așteptat de copii.

Vezi detalii
Mos Craciun cu barba artificiala

Mos Craciun cu barba artificiala de lux , costum de catifea de o calitate superioara si blanita naturala, cu toate accesoriile incluse.

Vezi detalii
Mos Craciun pentru acasa

Nu risca sa strici surpriza si bucuria copilului imbracand o ruda sau un cunoscut in Mos Craciun. Apeleaza cel mai bine la servicii de specialitate.

Vezi detalii
Mos Craciun cu muschi

Doresti sa pregatesti o surpriza angajatilor sau colegilor tai? Daca un Mos Craciun batran nu este tocmai preferinta lor, aici gasesti pe Mos Craciun ,,tanar si cu muschi”.

Vezi detalii
Craciunita

Crăciunița este cel mai prețios ajutor al lui Moș Crăciun. Atunci când spiridușii nu sunt prin preajmă sau când Moșul are pur și simplu nevoie de un plus de susținere.

Vezi detalii
Spiridusi adevarati

Cum ar fi ca la petrecerea de Craciun sa vina Spiridusii cei mici ai lui Mos Craciun ? Este posibil si asta chiar aici. Noi iti aducem oamenii mici, adica pe spiridusii cei adevarati.

Vezi detalii
Personaje de Craciun 

Ren, Spiridusi, Craciunita, Elf, Craiasa Zapezii, Om de Zapada, pot veni la Petrecerea de Craciun . Petrecerea de Craciun este cel mai asteptat eveniment organizat de companii.

Vezi detalii
-